Qui soc

Per què et puc ajudar?

Havent viscut una infantesa i adolescència amb continus mals de panxa, mal d’esquena i amb molta rigidesa muscular, amb 21 anys em van diagnosticar una hèrnia discal. Amb 24 anys em van operar i em van posar una pròtesis fixan-me dues vèrtebres lumbars. Vaig apendre a conviure amb una altre sèrie de dolors.

La cerca de la meva salut em va portar a conèixer l’osteopatia, i va ser tant forta la connexió amb aquesta ciència que vaig deixar la meva antiga professió per dedicar-me al que realment sentia.

Amb 9 anys, el meu fill va tenir una caiguda d’esquena de 2 metres d’alçada. Vem solucionar la lesió estructural de seguida, però al cap d’uns mesos li van aparèixer uns tics nerviosos, cada vegada més i més forts. Això anava acompanyat als matins amb plors perquè es trobava massa cansat per anar a escola. Quan corria li fallava una cama, desprès l’altre, sensació de cremor i mal de cap.

A nivell mèdic no ens sabien donar cap resposta i va acabar amb un diagnòstic de causa emocional i que ja li pasaria.

Com a mare no em quadraba el diagnòstic, i veia com anava passant els mesos i ell anava empitjorant.

Vem provar amb osteopatia tradicional, PNIE, homeopatia, acupuntura… però res semblava tenir efecte. Només quan jo el treballava desde el crani hi havia certa millora, però amb les hores tornaba a estar igual.

Buscant solucions i seguint el meu instint, vaig acabar viatjant a Itàlia, on vaig descobrir i aprendre la tècnica que ha salvat al meu fill d’acabar en una cadira de rodes. Ningú va veure que amb la caiguda d’esquena, es va herniar a nivell vertebral i es va iniciar una forta compresió a les arrels nervioses a la base de la columna vertebral, provocant-li el Síndrome de la Cua de Cavall, el que és considerat una emergència mèdica pel perill que comporta.

La nostre fortuna va ser trobar la solució que va salvar-lo a temps i sense haver de passar pel quirofan. Puc explicar feliç i orgullosa que el meu fill és un nen amb molta energia i ple de salut.

Sóc l’Anna Pascual i em dedico a ajudar a persones que com jo en aquell moment, busquen solucions més enllà de la medicina tradicional.
Persones que com jo, no es conforment amb conviure la resta de la seva vida amb dolor i que creuen que hi ha més solucions.
Estaré encantada d’atendre’t, escoltar-te i ajudar-te a recuperar la teva salut.

Buscant solucions, va aparèixer davant meu la tècnica d’Enfocament Meninge. A nivell de consulta, vaig començar a experimentar uns resultats increibles, solventant lessions i dolors antics que suposadament no tenient solució.

A nivell de consulta, vaig començar a experimentar uns resultats increibles, solventant lessions i dolors antics que suposadament no tenient solució, com havia sigut el meu propi cas.

La meva sort és tenir una connexió molt profunda amb l’Enfocament Meninge, sentir allò que no tothom té la capacitat de sentir, connectar amb el cos de la persona des d’un altre pla molt més profund per saber on trobar el camí de la resolució.

Han passat pel centre i han deixat la seva opinió

fedeloren
fedeloren
11/01/2023
Excelente 👌 Tengo una lesión lumbar que me tuvo varios meses incapacitado. Luego de un bloqueo, conseguí recuperar la movilidad. Y estas sesiónes con Anna, son lo mejor que me a pasado desde entonces. Ya he hecho algunas sesiones con ella y pienso continuar asistiendo regularmente si los resultados continúan mejorando,ya que me encjentro realmente mejor que antes. Anna es una excelente profesional, que se nota que sabe muy bien lo que hace, te escucha y enfoca el tratamiento hacia tus necesidades. Un diez! 💯
ivan r
ivan r
17/11/2022
Anna es una gran profesional y sus técnicas son excelentes. Cuando entras en consulta esperas los típicos masajes a base de fuerza, que te dejan echo polvo y para sorpresa te realiza unas presiones indoloras y muy efectivas donde te ayuda a recolocar el cuerpo y liberar tensiones almacenadas. En el proceso de liberación de las tensiones, te ayuda a entender los movimientos de tu cuerpo y eso es algo excelente para entenderte. Recomiendo 100% sus servicios.
Mònica Pagès
Mònica Pagès
17/11/2022
L’Anna Pascual fa jocs de mans sobre el cos. Domina el tacte, la pressió dels dits, el llenguatge del cos interior i en desxifra els seus misteris amb el seu contacte. Aconsegueix que tots els nostres teixits, muscles, tendons, sistema nerviós en general, quan queden garratibats per algun accident, malestar o preocupació recuperin el seu estat òptim per seguir endavant. Gràcies Anna!
Núria Saqués Castells
Núria Saqués Castells
17/11/2022
L'Anna té unes mans d'àngel. Em va treure un dolor molt fort com si res... I amb molta professionalitat i dolçor. Un 10!
Raquel Hurtado
Raquel Hurtado
16/11/2022
Hi vaig entrar per diversos malestars i en un moment va saber quina teràpia aplicar. Amb respecte, i un domini absolut del cos i les tècniques. A més, els dies posteriors sents que el teu cos encara agraeix i recol•loca! Un referent a Ribes, súper recomanable!
Andean Colibri
Andean Colibri
13/10/2022
Anna es extremadamente profesional, empatica y conocedora en su campo. Gracias a ella he logrado superar malestares cronicos. La recomiendo sin duda alguna. Aprecio su atencion personalizada y deseo genuino de contribuir a mi pronta recuperacion. Mil gracias Anna! Admiro tu dedicacion, entereza, pasion por el servicio y por el bienestar de tus pacientes.
Esperanza Perez Gata
Esperanza Perez Gata
21/07/2022
Ayer tuve la oportunidad de poder conocer el lado laboral de Anna. Fui a su consulta para tratar los dolores de cabeza de mi hija de 8 años y le estoy totalmente agradecida por el tratamiento k le hizo y los consejos que me dio. Es de valorar que se nota que le gusta su trabajo por el interés que demuestra. La recomiendo al 100% Volveré seguro. Buen trabajo. A seguir así amiga!!
snadruskinky carpenuski
snadruskinky carpenuski
14/07/2022
L'Anna te unes Mans expectalucars. Vaig anar per mi a mig embarcas per ciática i tot fora, no vaig tindre res en tot lembaras. Tambe he portat al meu nen amb migrantes, tenía cada setmana o cada quince dies i despres de la sesión nomes ho ha tingut un cop en un any i mig. Recomendable al 100% es fantastica

Programa la teva visita

Trobar-te millor i oblidar el dolor és a un WhatsApp de distància. Envia’m un missatge i busquem una hora per visitar-te.