Serveis i tractaments

La meva visió del cos és holística. Fundamento la meva tècnica en l’Osteopatia i especialment en l’Enfocament Meninge, una tècnica molt innovadora i pot coneguda encara al nostre país però amb un alt nivell resolutiu per solventar dolors i difuncions corporals.

Complemento, si convé, la teràpia amb eines auxiliars com la Craneopuntura japonesa de YAMAMOTO, l’Energia Quàntica (LNT), Tècniques Respiratòries i la Rehabilitació Ocular.

Com treballo

Per localitzar la lesió, escolto i sento cap a on em porten els teixits, el buit o estancament energètic. Ho allibero amb la mateixa subtilesa amb que la trobo, sense utilitzar manipulacions brusques pel cos.

A la consulta no t’hauràs de treure res més que les sabates abans d’estirar-te a la camilla. Treballo sobre la roba en comptes de sobre la pell per aconseguir una bona adherència del teixit i arribar a més profunditat. 

Buscant l'origen

La meva finalitat és arribar al veritable origen de la lesió per resoldre-la.

Quan arribes a l’origen de la lesió, sovint, s’acaben revelant tensions o traumes molt antics, no solucionats i oblidats amb el temps. L’antiga lesió es pot haver tornat silenciosa, però al no estar resolta, ha anat creixent i generant dolor, disfuncions i malalties a la distància, provinent d’alguna cosa que no es va resoldre en etapes molt primerenques.
Moltes vegades passa que el punt del que la persona es queixa de dolor o molèsties és un dolor referit, però realment el problema ve d’una altre zona que està reflexant aquestes molèsties físiques.

Per exemple, una inflamació al sistema digestiu pot ser el responsable de problemes cervicals, un dolor a l’hombro dret pot provenir d’una tensió del fetge. Treballant únicament les cervicals podem millorar la rigidesa, la movilitat i molèsties articulo-musculars, però sinó resolem el conflicte del sistema digestiu, el dolor cervical tornarà a aparèixer al cap de pocs dies.

El mateix passarà amb l’hombro dret, si enfoquem el treball terapèutic només en aquesta zona, es calmarà puntualment, però en pocs dies tornarà el mateix dolor, fins que no alliberem bé el fetge que està estirant el teixit com si d’una corda interna es tractés.

La meva funció amb tu

La meva funció és alliberar totes aquestes lesions que han deixat petjada, així que tanta importància li dono a un traumatisme recent com a un traumatisme de fa més de 40 anys. Tanta importància li dono a què va passar durant el part, com durant el procés intrauterí, independentment de l’edat de la persona.

“És igual la teva edad. Avui és el moment just per començar a trobar solucions per sortir del dolor.”

Trobar l’origen ens dóna la clau per enfrontar-nos a l’adaptació que ha hagut de fer la persona per tenir un cos funcional durant molt de temps, potser des de molt petit. Possiblement, aquesta adaptació ha portat unes conseqüències no desitjades que poden estar deixant seqüeles funcionals i/o estructurals, i que poden desencadenar malalties que mai relacionaríem amb aquella causa inicial d’anys anteriors, perquè “ens sembla que no té res a veure”.

El teixit té memòria i si no rep solució davant les seves queixes s’acaba aïllant, deixa de donar senyals, però conituna creixent com una silenciosa ona expansiva.
Donat que tot el nostre cos està íntimament relacionat, l’alteració d’un sistema afecta el funcionament dels altres.

Programa la teva visita

Trobar-te millor i oblidar el dolor és a un WhatsApp de distància. Envia’m un missatge i busquem una hora per visitar-te.