La nova teràpia LNT

Energia quàntica: Alliberació del cos físic, espiritual i energètic.

LA NOVA TERÀPIA (LNT) ajuda a equilibrar el nostre cos físic, espiritual i energètic aportant beneficis a nivell físic i emocional.

Sabem que les malalties físiques no comencen per si mateixes. Al principi s’exterioritzen com a alteracions al nostre cos energètic que tenen origen en traumes físics i/o emocionals, en condicionaments mentals heretats, una alimentació inadequada, estat d’ànim baix sense motiu aparent o fins i tot malalties cròniques d’origen desconegut.

Ser conscient que som un cos energètic ens ajuda a desbloquejar situacions personals com fòbies, addiccions, inseguretats i pors, per exemple la tan comuna por de parlar en públic o la por de volar amb avió. Fins i tot, la creença de la manca d’abundància en qualsevol àmbit de la vida, treball, amor… De vegades la creença està molt relacionada amb el pensament arrelat al teu subconscient de “no m’ho mereixo” o “no ho accepto”.

Aquesta tècnica de sanació energètica aconsegueix resultats eficaços en la sanació de nombroses malalties o traumes físics o emocionals. A més, en tractar-se d’energia, produeix canvis en la nostra manera de relacionar-nos amb les persones i, per tant, en les nostres relacions.

LA NOVA TERÀPIA (LNT) és el MÈTODE SCHWIDERSKI, creada per PHILIPPE SCHWIDERSKI. És una tècnica no invasiva amb resultats eficaços en la sanació de diferents malalties i traumes físics o traumes emocionals.

Excelente 👌 Tengo una lesión lumbar que me tuvo varios meses incapacitado. Luego de un bloqueo, conseguí recuperar la movilidad. Y estas sesiónes con Anna, son lo mejor que me a pasado desde entonces. Ya he hecho algunas sesiones con ella y pienso continuar asistiendo regularmente si los resultados continúan mejorando,ya que me encjentro realmente mejor que antes. Anna es una excelente profesional, que se nota que sabe muy bien lo que hace, te escucha y enfoca el tratamiento hacia tus necesidades. Un diez! 💯